Shpallje

Policia Rrugore e Tiranës ka vazhduar këtë fundjavë planin operacional ‘Tispol Maj 2018’, në kuadër të marrjes së masave për shkelësit e legjislacionit rrugor dhe debitorët.
Kontrolle të përqendruara nga Policia Rrugore e Kryeqytetit, ku u konstatuan:
• 32 drejtues mjetesh dhe motomjetesh për shkelje të sinjalizimit të ndritshëm (semafor).
• Tërhiqen 12 leje drejtimi për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.
• 23 automjete u ndaluan administrativisht për mosshlyerje detyrimesh.
• 3 drejtues mjetesh u arrestuan në flagrancë për drejtim mjeti në gjendje të dehur.
• Merren 189 masa administrative, për shkelje të tjera, pa sanksion plotësues.

 

TiranëVijon kontrolli i territorit për zbatimin e Planit Operacional “Tispol Maj 2018”, për debitorët dhe shkeljet e tjera të legjislacionit rrugor.Kontrolle të përqendruara nga Policia Rrugore e Kryeqytetit, ku u konstatuan:• 32 drejtues mjetesh dhe motomjetesh për shkelje të sinjalizimit të ndritshëm (semafor).• Tërhiqen 12 leje drejtimi për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.• 23 automjete u ndaluan administrativisht për mosshlyerje detyrimesh.• 3 drejtues mjetesh u arrestuan në flagrancë për drejtim mjeti në gjendje të dehur.• Merren 189 masa administrative, për shkelje të tjera, pa sanksion plotësues.

Publiée par Policia e Shtetit sur lundi 21 mai 2018