Shpallje

Ka rënë preh e grabitjes për herë të dytë në pak kohë Prokuroria e Durrësit.
Mbrëmjen e djeshme ky institucion është hapur forcërisht nga disa persona të pa identifikuar, të cilët i janë drejtuar katit të katërt të këtij institucioni aty ku ndodhet zyra e kryeprokurorit të Durrësit, zyra e prokurorit për Krimet Ekonomike dhe Arshiva.
Nuk dihet saktësisht se çfarë kërkuan autorët, por në këto ambjente u gjetën gjurmët e një bastisjeje. Nga verifikimet paraprake dyshohet se janë marr disa dosje.
Në vendin e ngjarjes shkoi policia, e cila si fillim mori në pyetje pastruesen që denoncoi e para sulmin. Autorët ende nuk janë identifikuar.
Një rast i rëndë ky se si një nga institucionet më të rëndësishëm në vend bie e preh e ngjarjeve të tilla tepër alarmante.