Shpallje

Nisja e seancës plenare këtë të enjte ka agaravuar në tension midis opozitës dhe mazhorancës që në minutat e para të saj.
Kreu i Partisë Demokratike ka dal në foltore, i shoqëruar nga pas prej deputetëve të opozitës të cilët mbanin në duar një parrullë. Në të cilën shkruhet ‘Shqipëria si gjithë Europa, jo qeveria e krimit dhe drogës’.