Shpallje

Kanë kaluar vetëm pak minuta nga hyrja e datës 25 maj, datë në të cilën Klevi Pojana, nënkryetari i LRI-së feston ditën e lindjes.

Sot ai feston datëlindjen e 23-të, e nuk ka si të mungojnë urimet e veçanta për të.

Një grup të rinjsh të LRI-së kanë vendosur t’i drejtohen banesës së Klevit duke e surprizuar me prezencën e tyre.

Nga poshtë pallatit në të cilin ai jeton, ata duartrokasin dhe urojnë atë.

Si një mik i mirë i medias tonë, i urojmë Klevit gëzuar ditëlindjen, qofsh gjithnjë i suksesshëm në rrugëtimin tënd.