Nga Eduart Ndocaj, kryetar i PBDKSH– Miq demokrat e socialist, gjithë këto ditë kam menduar se çfarë dhurate t’ju bëj për Bajram dy kokave më të shquara të Kombit dhe sot frymëzimit tim ju bashkua dashuria për shpëtimtarët dhe begatuesit e shqiptarve.

Socialist dhe demokrat e di se do kërkoni që t’i bleni, por më vjen keq se nuk i shes. Nuk nxirren në ankand kokat e shquara, por vetëm Shqipëria me pasuritë e saj.

Jam i gatshëm të riprodhoj me mijëra kopje për të gjithë ju që shpresat i keni tek kokë-heroit e gjallë të cilët nuk i zë gjumi për t’i bërë të lumtur e rehat isiso Arabët që po vijnë.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz