Dëmtimi i Kavanit pas ndeshjes me Portugalinë frikëson Uruguain

Kavani, autori i dy golave në ndeshjen me Potugalinë, pësoi një dëmtim i cili e pengoi të vazhdonte lojën. Pas përfundimit të ndeshjes futbollisti i Uruguait deklaroi se ishte një dhimbje normale.

Të premten Uruguai do të përballet me Francën dhe pritet të jetë një ndeshje shumë e fortë. Ditën e sotme futbollisti do të kryejë testet mjekësore për të parë shkallën e dëmtimit e nëse është diçka serioze Uruguai rrezikon shumë.