Paraditen e sotme në faqen e tij në Facebook, Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka publikuar një status në përkujtim të 2 Korrikut, edhe pse data shënon 3 Korrik.

Basha bën thirrje për kurajo dhe jep mesazhin e përballjes për arritjen e demokracisë.

Bashkë me qindra të rinj kujtuam kurajon e mijëra të rinjve 28 vite më parë, kur gjithçka ishte në dorën e diktaturës.

“Të frymëzuar nga kurajoja e tyre, do bëjmë sot atë që na takon: Përballje, deri në fitoren e demokracisë, e shtetit të së drejtës!”