Shpallje

Një nga temat e aktualitetit të rajonit është marrëveshja e detit mes Shqipërisë dhe Greqisë.

Burime nga mediat greke raportiojnë se Kryeministri Tsipras e ka shtyrë në afat të pacaktuar diskutimin në kuvend të marrëveshjes për shkak të tensioneve të brendshme.

“Shqipëria dhe Greqia shtyjnë për një kohë më të përshtatshme zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dypalëshe”.-shkruan Gazeta greke “Kthimerini”.

Ministria shqiptare për Europën dhe Punët e Jashtme thekson se marrëveshja është pozitive për palët./k.h

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz