Shpallje

Këtë të dielë Edi Rama ka “hequr” kostumin e kryeministrit dhe po kalon një ditë në plazh me familjen e tij.

Në një foto të postuar në Facebook, Rama shfaqet me djalin e tij Zahon në bregdetin e jugut.