Shpallje

E diela është kthyer në një tragjedi rrugore për 5 persona që udhëtonin në rrugën Suharekë – Duhel në Kosovë. Një aktident është shënuar në këtë aks rrugor rreth orës 13: 21 ku për pasoj një autobus me pasagjerë është përplasur me një automjet tip BMË.
Sipas dëshmitarëve dhe reagimit nga ana e policisë së Kosovës thuhet se shkaktar për aksidentin ka qenë autobusi.
5 personat që kanë ndërruar jetën ku midis tyre 3 janë fëmijë i përkasin të njëjtës familje.