Shpallje

Pas denoncimit online nga ana e ish kryeministrit Sali Berisha në lidhje me një ngjarje të ndodhur në Havana Club në Dhërmi ku thuhet se ka pasur të shtëna armësh e të plagosur, stafi i redaksisë sonë ka marr informacione nga ana e Policisë Vlorë në lidhje me ngjarjen.

Sipas të dhënave që na është raportuar nga ngjarjen e ndodhur në Dhërmi nuk ka pasur persona të plagosur ashtu sic komenton Berisha.

Nga burimet tona kemi siguruar të dhëna rreth ngjarjes ku thuhet se pas një debati midis disa personash, njëri prej tyre ka nxjerr një armë tip pistolet dhe ka shtënë 3 herë në ajër.