Shpallje

Zëdhënësja e Partisë Demokratike Ina Zhupa ka reaguar me anë të një postimi në Facebook në lidhje me premtimet e kryetarit të Bashkisë Tiranë Erion Veliaj.
Në postimin e saj Zhupa bashkëngjit një video kur Veliaj shprehej në lidhje me premtimin e pambajtur për parkun në liqenin e Vaqarrit.

Postimi i plotë:

Erion ku janë 5 parqet për Tiranën? Apo janë shndërruar në 6 kulla tek teatri?!
Veliaj erdhi me premtimin për parqe dhe po “mbjell” vetëm kulla. Ndërkohë që shqetësohet për të mbajtur premtimet të Fusha sh.p.k dhe oligarkët e tjerë, atij nuk i interesojnë premtimet që ka mbushur ekranet e qytetarëve.
Edhe në liqenin e Vaqarrit mashtroi ne vitin 2015 sic mashtroi në Kashar që do ti kthente në parqe turistike si atraksion per turistët dhe më shumë investime dhe përfitimin për banorët e zonës. Veliaj ka shkuar disa herë për të bërë propagandën e mbjelljes së pemeve , ku në fakt zona e liqenit të vaqarrit ka nivel të lart pyllezimi natyral . Veliaj vetë shprehet në video që ka 97 mijë pemë zona rreth e rrotull liqenit dhe përsëri bën propagandë sikur po bën mbjellje aty ku nuk ka nevojë (shikoni videon)
Pavarësisht premtimit, e verteta është që ne liqenin e Vaqarrit nuk është kryer asnjëherë ndërhyrje nga Bashkia e Veliajt. Aty ka mungesë infrastrukture për të shkuar në liqenin e Vaqarrit, ndërkohë që vetë liqeni është i ndotur dhe me mbeturina në sasi të mëdha. Aty ka parcela në pronësi private, me pronarët e së cilave administrata e bashkisë nuk ka komunikuar për idenë e projektimit të një parku publik. Mesa duket ka qënë vetëm mashtrimi i rradhës dhe as nuk ka pasur as mendimin për të realizuar një projekt të tillë, që do ju shërbente shumë banorëve por edhe Tiranës në përgjithësi për zhvillim. Në video shikoni gjëndjen e liqenit të Vaqarrit që për çudi dhe në këtë gjendje guida e Tiranës e bërë nga agjencia e Blendi Gonxhes e ka klasifikuar si destinacion turistik!!!

 

.

Erion ku janë 5 parqet për Tiranën? Apo janë shndërruar në 6 kulla tek teatri?!Veliaj erdhi me premtimin për parqe dhe po "mbjell" vetëm kulla. Ndërkohë që shqetësohet për të mbajtur premtimet të Fusha sh.p.k dhe oligarkët e tjerë, atij nuk i interesojnë premtimet që ka mbushur ekranet e qytetarëve.Edhe në liqenin e Vaqarrit mashtroi ne vitin 2015 sic mashtroi në Kashar që do ti kthente në parqe turistike si atraksion per turistët dhe më shumë investime dhe përfitimin për banorët e zonës. Veliaj ka shkuar disa herë për të bërë propagandën e mbjelljes së pemeve , ku në fakt zona e liqenit të vaqarrit ka nivel të lart pyllezimi natyral . Veliaj vetë shprehet në video që ka 97 mijë pemë zona rreth e rrotull liqenit dhe përsëri bën propagandë sikur po bën mbjellje aty ku nuk ka nevojë (shikoni videon)Pavarësisht premtimit, e verteta është që ne liqenin e Vaqarrit nuk është kryer asnjëherë ndërhyrje nga Bashkia e Veliajt. Aty ka mungesë infrastrukture për të shkuar në liqenin e Vaqarrit, ndërkohë që vetë liqeni është i ndotur dhe me mbeturina në sasi të mëdha. Aty ka parcela në pronësi private, me pronarët e së cilave administrata e bashkisë nuk ka komunikuar për idenë e projektimit të një parku publik. Mesa duket ka qënë vetëm mashtrimi i rradhës dhe as nuk ka pasur as mendimin për të realizuar një projekt të tillë, që do ju shërbente shumë banorëve por edhe Tiranës në përgjithësi për zhvillim. Në video shikoni gjëndjen e liqenit të Vaqarrit që për çudi dhe në këtë gjendje guida e Tiranës e bërë nga agjencia e Blendi Gonxhes e ka klasifikuar si destinacion turistik!!!

Publiée par Ina K. Zhupa sur Dimanche 8 juillet 2018