Shpallje

Paraditen e sotme u zhvilluan punimet e senacës parlamentare në Kuvendin e Shqipërisë.

Në rendin e ditës ishte për diskutim projekt-ligji për votimin e Shkollës së Magjistraturës.

Ligji duhet të votohet me shumicë të plotë 3/4 , mbi 84 vota.

Prezentë në sallën e kuvendit ishin vetëm krerët e dy grupeve opozitare Vasili dhe Spaho të cilët refuzuan pjesëmarrjen në votim për shkak të abuzimit që sipas tyre, maxhoranca bëri me ligjin për teatrin.