Shpallje

Mësohet se mbrëmjen e sotme në përurimin e fitores së Presidentit të Turqisë Tahip Erdogan do të marrë pjesë edhe Kryeministri Edi Rama.

Miqësia e dalluar mes shqiptarëve dhe turqve do të ketë vendin e saj dhe në ceremoninë e përurimit të Erdogan si President i Turqisë.

Ceremonisë do t’i bashkohet dhe Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz