Shpallje

Ndriçim Xhepën jemi mësuar ta shohim gjithnjë nëpër skena të ndryshme, I ftuar nëpër panele dhe nëpër perforimime të shumta në kinematografinë shqiptare. Por sic duket aktiviteti I tij nuk është I mbyllur vetëm brenda këtij qarku.

Me anë të disa fotove të shpërndara në Facebook, Drejtori i Bashkëpronësisë në Bashkinë e Tiranës Erindi Bejko na njeh me një nga administratorët e palletev të Tiranës.
Ai është vetë aktori Ndriçim Xhepa.

Xhepa i shërben prej kohësh banorëve të pallatit në të cilin ai jeton, duke pasur përgjegjësinë për të gjitha kushtet e bashkëpronësisë.

Postimi i Bejkos:
Kush është i aftë për një punë, mund të bëjë edhe punë të tjera
Ndriçim Xhepa, talent në administrimin e pallatit ashtu siç është talent në aktrim
Ashensori ✔
Tarraca ✔
Pastrimi ✔
Ndriçimi ✔