Shpallje

Valdrin Pjetri, drejtori i Hipotekës ka zbarkuar sot në Vlorë për të kryer një inspektin në vigjilje të ZVRPP-së Vlorë.

Në inspektim Pjetri ka folur për sezonin turistik dhe ka kërkuar marrjen e masave për sezonin e verës.

“ Po marrim masa për sezonin e verës dhe kthimin e emigrantëve. Do shtojmë sportelet dhe do zgjasim kohën në shërbim të qytetarëve. Çdo rast korrupsioni denoncojeni në platformën e Bashkëqeverisjes.”