Shpallje

Ish Kryebashkiaku i Kavajës Elvis Roshi i akuzuar për precedentë penalë ka pranuar paraditen e sotme për neglizhencë e ka plotësuar jo si duhet formularin e dekriminalizimit.

Roshi ka pranuar akuzën për falsifikim dhe në 13 Korrik do t’i nënshtrohet procesit të hetimit duke marrë prentencën.

Roshi është akuzuar dhe më parë për precedentë penalë dhe për probleme me figurën dhe me veprimtarinë e tij.

Ndërkohë Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën për gjykim të shkurtuar dhe me 13 korrik jepet pretenca për ish-kryebashkiakun e Kavajës.