Shpallje

Në Turqi është raportuar arrestimi i një organizate të gjerë kriminale lidhur me personazhin Adnan Oktar.

Në mëngjesin e sotëm prokuroria ka filluar hetimin mbi 235 persona të dyshuar në pesë rajone.

Operacioni përfshirë dhe domosdoshmërinë e helikopterave dhe anijeve policore.

Oktar njihet si pornari i një TV të njohur dhe për një veprimtari të gjerë kriminale si krim i organizuar, abuzim seksual, marrëdhënien seksuale, me të mitura dhe jetë e shthurur deri në dushe kokteili.

 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz