Shpallje

Justin Bieber eshte aktualisht në një lidhje me modelen Hailey Baldein.

Tatuazhi në krahun e Bieber përmban një imazh të Selena Gomez, ajo është në krahun e majtë dhe e pozicionuar afër kycit.

Por këngetarit kanadez i duhet të bëjë një tatuazh të madh në mënyrë që te mbuloje tatuzhin e ish te dashurës së tij Selena Gomez.

Ai ka thënë per Billboard në 2016 se ai u përpoq ta mbulonte por dështoi.

Bieber tha se ajo ishte ish e dashuara e tij dhe sa do që do tja mbulonte fytyren ata

prap do ta kuptonin.