Shpallje

Televizioni Italian RAI3 i ka kushtuar një minutazh nga koha e programeve të tij shërbimit mjekësor në Shqipëri.

Duke i’u referuar rastit të doktor Altin Veshti, një ish emigrant i cili u rrit dhe studio në itali për t’u kthyer më pas në vendin e lindjes, në kronik tregohet pasqyrohet gjendja e shërbimit spitalor duke vënë në dukje dhe faktin e rikthimit të specialistëve në Shqipëri.

Këtë gjë kryeministri Rama e ka shpërndarë dhe në profilin e tij në Facebook duke e komentuar si një punë që nëse do ta bënte ERTV do të shfaqej si propagandë.

Postimi i plotë:

 

MIRËMËNGJES 
dhe me këtë kronikë kuptimplotë (që shyqyr e ka bërë RAI3 se ta kishte bërë ERTV do damkosej si propagandë)mbi përmirësimet e mëdha të shërbimit tonë shëndetësor vitet e fundit, apo edhe kthimet (jo vetem ikjet) e mjekëve specialistë në Shqipëri, ju uroj një ditë të mbarë 

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë kronikë kuptimplotë (që shyqyr e ka bërë RAI3 se ta kishte bërë ERTV do damkosej si propagandë😂)mbi përmirësimet e mëdha të shërbimit tonë shëndetësor vitet e fundit, apo edhe kthimet (jo vetem ikjet😊) e mjekëve specialistë në Shqipëri, ju uroj një ditë të mbarë 🌹

Publiée par Edi Rama sur Mardi 10 juillet 2018