Shpallje

Eleminimi I Anglisë nga Kupa e Botës duket se ka një arsye këtë duket se e kanë zbuluar tifozët e saj.

Arsyeja ka një emër dhe fytyre, ai është Mik Jager, ikona e Rolling Stons duket se këtë botror ka qënë një ogur I keq per skuadrën angleze . Rreth tij egziston një teori se çdo ekip që ai mbështet, humbet.

Me një fjalë është ters. Ikona e Rolling Stons ka një historik jo shumë të lumtur me praninë e tij në stadiume. Në 2010 ai ndodhej me Bill Klinton në stadium për të mbështet SHBA-në, por ata u mundën nga Gana 2-1. Katër vjet më vonë, Jager zgjidhi të mbështeste Brazilin dhe ata u turpëruan 7-1 nga Gjermania. Të gjithë “u trembën” kur e panë atë në stadiumin e Moskës…