Shpallje

Liderët më të fuqishëm në botë janë mbledhur bashkë në samitin e NATO-s në Bruksel. Por ndërsa vëmendja u fokusua tek dy liderët kryesorë të botës, Donald Trump dhe Angela Merkel mes të cilëve nuk munguan as disa përplasje deklaratash, vëmendje tërhoqi edhe kryeministri Rama.

Ai i ka zhgënjyer të gjithë ata që prisnin ta shihnin me altetet e bardha që nuk i ka kursyer në shumë aktivitete, madje edhe me liderë botërorë. Rama kësaj here ka zgjedhur të veshë këpucë.