Shpallje

Dallon për sharmin dhe sensualitetin e saj.

Belen Rodriguez nuk ka munguar këto ditë të nxehta në adresën e saj në rrjetë duke publikuar foto që provokojnë fansat.

Rodriguez shfaqet në pamje dhe foto para pasqyrës vetëm me një palë mbathje e ulur në shtrat duke i sjellë verën fansave dhe duke treguar për publikun trupin e saj intrigues.