Shpallje

Gjykata e Krimeve të rënda ka marrë sot vendimin pë 3 të akuzuarit për korrupsion në tenderat e ushqimeve në burgje.

Për pos vendimit për 3 vite heqje lirie, Labit I hiqet për 5 vite e drejta për të ushtruar funksione publike.

Ndërkohë për të akuzuarit e tjerë Gjykata ka dhënë 4 vite burg për Shemsi Sinanin, 3 vite për Nexhmi Ballën dhe Ylber Kalanë.