Shpallje

Kabuj të tensionit të lartë janë shtrirë përgjatë sheshit Skënderbej pa asnjë masë mbrojtje si kusht i sigurimit teknik.

Sic mund të shihet dhe në foto, kabujt 3 fazor që furnizojnë me energji elektrike kioskat klienteliste i rrezikojnë jetën qytetarëve të cilët kalojnë në shesh madje pa e menduar shumë prej nesh e shkelin këtë gjënë në tokë e cila na rrezikon jetën.

A e sheh bashkia dicka të tillë?

Punonjësitë e bashkisë?

Inspektoriatet përkatëse?

Në fund të fundit kush përgjigjet nëse këta kabuj që lagen nga uji dëmtohen e qytetarët bien në kontakt me rrymën elektrike?

Apo t’i japim mundësinë kryetarit të pijë një kafe tjetër me prokurorët?