Shpallje

U përfol shumë mediatikisht për një lëvizje të mundshme të moderatorit Blendi Fevziu drejt Top- Channel.

Kudo qarkulluan lajme dhe vlera monetare të cilat kishin bërë të mundur blerjen e gazetarit, duke kaluar në televizionin rival të Klan.

Por sic duket dicka e tillë nuk mund të ndodhi, kjo duke ju referuar një foto të bërë publike nga Fevziu ditën e sotme.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale Blendi Fevziu publikon foto në zyrën e tij në Tv Klan e cila është duke u restauruar.

Pra nëse ai mund të ndryshonte televizionin nuk do të ishte e nevojshme një restaurim i ambjentit të punës.