Shpallje

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj dhe gruaja e tij Anita kanë vizituar ikonën e muzikës shqiptare, Nexhmije Pagarusha e cila u shtrua me urgjencë në spital pas  disa problemeve me shëndetin.

Që sipas zyrës së informimit në Qendrës së Klinikës Universitare të Kosovës, këngëtarja kishte kërkuar me urgjencë ndihmën mjekësore si pasojë të lëndimeve që ka marrë në shtëpinë e saj.

Kryeministri Haradinaj  me anë të një postimi në profiling e tij në Instagram, Haradinaj shprehet se disa njerëz si ikona e këngës shqipe i japin shkëlqim çdo gjëje dhe jetën e bëjnë më të bukur.

Bylbyli i muzikës shqiptare ishte gjithmonë shembull i forcës njerëzore përballë sfidave dhe ajo do t’ia dalë edhe kësaj herë, me sukses. E paçim dhe gjatë me shëndet!