Ata janë një nga çiftet më të përfolur të mediave. 

Armina Mevlani dhe Shkëlzen Berisha duken më të dashuruar se kurrë. 

Komenti epik i Arminës ka qarkulluar sot në rrjetet sociale tek i thotë Shkëlzeni: 

#princecharming

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz