TV Klan ka publikuar përballjen më të madhe të dekadës me Nanos dhe Berishës.

Përplasjet dhe debatet më të forta mes tyre.

Cilat ishin pikat më nevralgjike që u prekën dhe si gjetën gjuhën kundërshtarët.

Të gjitha i shohim në video!

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz