Shpallje

First Media Network prej ditës së djeshme është duke monitoruar nga afër situatën në bregdetin shqiptar referuar kullave të vrojtimit dhe rojeve bregadetare.

Në të gjitha kullat e vendosura në bregdetin e Durrësit deri në plazhin e Qerretit në kullat e vrojtimit mungonte bayëatch-i. Personi që vëzhgon pushuesit të cilët lahen në det.

Ndër të tjera, kryeministri Rama ka hedhur disa foto një orë më parë të këtyre kullave vrojtimi të cilat bie ndesh me realitetin të cilin stafi i redaksisë sonë ka hasur.

Ne kemi qendruar për disa orë të tëra në këtë vijë bregdetare dhe nuk kemi parë që në këto kulla të rrijën personat të cilët kryeministri i përshëndet me shumë superlativa…

Foto majtas nga kryeminsitri, foto djathtas e FMN