Një nga historitë më të pabesueshme është ajo e modeles Chloe Ayling e cila u mbajt peng për 6 ditë në Itali muaj më parë.

Modelja u rrëmbye në Milano dhe për lirimin e saj u kërkua 300 mijë euro ku nëse nuk likuidohej shuma ajo do të kthehej në skllave seksi.

Modelja në një intervistë ka bërë deklaratë e jashtëzakonshme se u lidh emocionalisht me rrëmbyesin.

Pasi ai i kishte kërkuar ta puthte, modelja kishte cituar se tha se kjo ishte një shenjë që mund të lirohej, rrëmbyesi kishte rënë në dashuri me të.

Sipas saj marrëdhënia vazhdon.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz