Shpallje

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë vendimin e shkarkimit nga detyra të gjyqtarit të Gjykatës Kushtetuese Gani Dizdari.
Dizdari është një nga dy gjyqtarët të cilët votuan kundër ligjit të vettingut.
KPK konstatoi probleme me pasurinë si dhe pastërtinë e figurës, pasi sipas verifikimeve ai shoqërohet me persona me precedente me të cilët ka udhëtuar dhe jashtë Shqipërisë.
Por avokati mbrojtës i gjyqtarit deklaroi se pasuria e tij dhe e personave të lidhur me të është e justifikueshme.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz