Paraditen e sotme Kryeministri Edi Rama ka firmosur marrëveshjen me Universitetin e Tiranës për ngritjen e “Akademisë së 100 fshatrave”.

Marrëveshja pa për synim promocionin e fshatrave dhe kthimin e tyre në destinacion turistik.

Rama tha se akademia krijon mundësinë për të hapur rrugën e investimit për të gjitha familjet shqiptare.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz