Kryetari i trupes se Gjyqtareve te Kolegjit Zgjedhor Tom Ndreca, gjate nje seance te Kolegjit Zgjedhor, ku eshte kerkuar administrimi ne cilesine e provave materialeve tabelat permbledhese te 10 KZAZ te Tiranes dhe tabelat permbledhese te te gjitha grupeve te numerimit.
Shpallje

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të shkarkojë nga detyra gjyqtarin e e Gjykatës së Lartë, Tom Ndreca

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka konstatuar për këtë gjyqtar probleme me pasurinë si dhe me pastërtinë e figurës, pasi sipas verifikimeve përkatëse ai shoqërohet me persona me precedentë penalë