ARTIKULL I SPONZORIZUAR.
Për të publikuar artikull të sponzorizuar, shkruani e-mail në marketing@gazetaora.com, shkruani mesazh në Facebook Messenger: m.me/gazetaora ose thirrni apo shkruani në Tel/Viber +38349432102

🌞JAL KAMPING 2018 ⛺

🏖Kënaqësia më e madhe verore me organizimin më të madh rinor❤

📞Rezervimet: 044 441 933 (viber)

➡️Prej nisjes së 18 korrikut këto janë çmimet:

2 netë/3 ditë – 45 €
3 netë/4 ditë – 55 €
5 netë/6 ditë – 75€
7 netë/8 ditë – 90€

Përfshihen:
🚐 Udhëtimi me autobus
⛺ Fjetja në tendë
🥪 Mëngjesi dhe darka🥗

⚓ Kampingu ka:

🚿 Tushe për pastrim
🚽 Toalete të ndara për femra e meshkuj
🔌Energji elektrike 💡Ndriçim në gjithë hapësirat e kampit
🏓Hapësira rekreative🎯
🎶Muzikë e argëtim gjatë gjithë kohës🕺💃

Kontaktoni ehde permes Facebook, në: https://facebook.com/NVtravell/

#jalkamping #jal2018 #camping #fun #youth #sun #sea #summer #holiday #vacationtime #vacation #albania #explore

P.S. Kur të kontaktoni për rezervim, nëse tregoni që reklamën e keni parë në Gazeta Ora, mund të përfitoni ZBRITJE.

ARTIKULL I SPONZORIZUAR.
Për të publikuar artikull të sponzorizuar, shkruani e-mail në marketing@gazetaora.com, shkruani mesazh në Facebook Messenger: m.me/gazetaora ose thirrni apo shkruani në Tel/Viber +38349432102

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz