Shpallje

Komisionari i BE-së për Migrim, Çështje të Brendshme dhe Shtetësi, Dimitris Avramopoulos tha gate një conference për mediat se Kosova i ka plotësuar të gjitha kushtet për liberalizim të vizave.

Në dokumentin zyrtar që e ka siguruar First Media Network thuhet se Kosova tashmë ka përmbushur të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave.

“KE konfirmon që Kosova ka përmbushur kriteret për liberalizimin e vizave. Ratifikimi i demarkaiconit me Malin e Zib dhe hapa konkret në luftën kundër korrupsionit”,