Mjalti Manuka është mjalti që kryeson në botë për nga cilësia dhe efekti shërues

ARTIKULL I SPONZORIZUAR.
Për të publikuar artikull të sponzorizuar, shkruani e-mail në marketing@gazetaora.com, shkruani mesazh në Facebook Messenger: m.me/gazetaora ose thirrni apo shkruani në Tel/Viber +38349432102

Mjalti Manuka i importuar nga Zelanda e Re është një antibiotik natyral i vërtete me aftësi të shkëlqyera dezinfektuese.

Dobitë e këtij mjalti :
• Mjalti manuka konsiderohet i shkëlqyer për rrugët e frymëmarrjes, sidomos ne bllokimet e sipërme.
• Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene i afte gjithashtu te reduktoje dhe efektet anësore te proceseve si rrezatim, kimioterapi etj.
• Redukton kolesterolin e lartë
• Shēron diabetin
• Lufton dhe parandalon bakteriet: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Helicobacter Pylori,që paraqiten si rezistente ndaj antibiotikeve normale.
• Trajton infeksionet e syve, veshit dhe sinuseve
• Redukton inflamacionet në organizëm
• I aftë të përshpejtojë rinovimin e qelizave , paraqitet i shkëlqyer për mykun, aknet, plagët, gastritin e refluksin, djegiet, ulcerën, kolitin etj

Mjaltin Manuka mund ta porositni duke dërguar mesazhe ne inbox . Produktin e dërgojmë me poste në tërë territorin e Kosovës brenda 24 deri 48 orëve për vetëm 2.50 €, kurse për territorin e Shqipërisë dhe Maqedonisë brenda 4-5 ditëve për vetëm 6 €. Për tua dërguar me postë na duhen këto të dhëna : Emri & mbiemri , qyteti , adresa e saktë dhe një numër telefoni kontaktues .

Mjalta manuka 250 gr kushton 43€, 500 gr 68 €.
#manukahoneybionatural

ARTIKULL I SPONZORIZUAR.
Për të publikuar artikull të sponzorizuar, shkruani e-mail në marketing@gazetaora.com, shkruani mesazh në Facebook Messenger: m.me/gazetaora ose thirrni apo shkruani në Tel/Viber +38349432102