Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë vendimin e shkarkimit nga detyra për anëtarin e Gjykatës së Lartë Artan Zeneli.

Ky vendim u dha nga trupa gjykues e KPK-së e përbërë nga Etleda Çiftja, Xhensila Pine dhe Valbona Sanxhaktari.

Sic duket në Kushtetuese dhe në Gjykatën e Lartë vetëm rojet dhe pastrueset do mbeten pa u larguar duke na sjell kaos në  dy prej organeve më të rëndësishëm në sistemin e drejtësisë.