Nelson Mandela vdiq të enjten, në moshën nëntëdhjetë e pesë vjeçare. Këtu është një vështrim prapa në jetën e tij, që nga ditët e tij të hershme si një aktivist në periudhën e aparteidit në Afrikën e Jugut për Presidencën e tij historike dhe shfaqjen si një udhëheqës botëror.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz