Shpallje

Ish Kryeministri Berisha nuk ka kursyer ndërhyrjen e tij paraditen e sotme në Kuvendin e Shqipërisë gjatë fjalës raportuesit të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit Bujar Leskaj.

Berisha ka shfrytëzuar kohën e drejtimit të pyetjeve duke akuzuar Kryeministrin Edi Rama për shkeljen që sipas tij është bërë me lehtësimet e në ligjin e kumarit.

Berisha nuk ka kursyer dhe batutën duke e quajtur ligjin një lehtësim:

-Ligji titullohet “Olsi dhe Geroni”