Shpallje

Dita e sotme është një ditë gëzimi në familjen e këngëtarit Kelly pasi Enisa, nusja e tij ka ditëlindjen.
Normalisht nuk kishte se si të mungonte dhe urimi i Kellyt i cili në një postim në Instagram shkruan:
“Edhe 100 engjelli im! Te dua sa nuk e shpreh dot”.

Stafi i redaksisë sonë i uron 😊100 vite të lumtura e qofshin përherë të lumtur sëbashku!