Shpallje

Ditët e verës përvec plazhit dhe pushimit kanë dhe problematikat e tyre. Një nga këto është dhe siguria në rrugë duke patur parasysh dhe rritjen e fluksit të mjeteve në akset kryesore, sidomos ato të jugut.

Policia është gjithmonë në krye të detyrës për të ruajtur drejtuesit e mjeteve që shkelin rregullat. Policia ka paralajmëruar në mënyrë periodike drejtuesit e mjeteve që në rast shkelje, shpejtësie tej rregullave ose përdorim alkoli do të ketë heqjë të menjëhershme të patentës. Për këtë ka menduar dhe një herë tjetër Drejtori i Përgjithshëm i Policisë Rruguore.

Mesazhi i Drejtori të Përgjithshëm të Policisë Rrugore: