Shpallje

Një tjetër lëkundje tërmeti është rregjistruar në orën 4:00  këtë mbasdite.

Tërmeti ishte me magnitude 3.5

Ai është lokalizuar në zonën e Tiranës, Beratit dhe Lushnjës.