Shpallje

Prej kohësh është duke u zhvilluar gjyqi ndaj grupit “Shullazi”, në Gjykatën e Krimeve të Rënda.

Pas kërcënimit dhe kanosjes së shtetasit Ylvi Beqja për një pjesë n ëish-hotel “Vollga” në Durrës.

Pretenca është shtyrë për Shullazin dhe anëtarët e bandës së tij.

Gjykata ka pezullar afatet e paraburgimit ndaj 5 të pandehurve.

Në 31 Korrik është seanca e radhës.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz