Rama e pranon për gjykatat: Më mirë djepi bosh……

Paraditen e sotme Kryeministri Edi Rama ka reaguar për procesin e Vettingut dhe për mungeësë e gjykatësve në trupat e Gjykatave më të larta të vendit.

I futur prej muajsh në ngërç, organi i drejtësisë nga ndezur një debat të madh mbi mos funksionimin e gjykatave.

Ja reagimi:

“Po mbetemi pa gjykata të sipërme?Jo! Po operojmë organizma të kancerizuar që e degraduan deri në kockë drejtësinë. Më mirë djepi bosh se shejtani brenda! Ky pastrim është shpëtim për dekada e breza që vijnë,rilindja e këtyre gjykatave është vetëm çështje e më pak se një viti”, thotë Rama.

Po mbetemi pa gjykata të sipërme?Jo! Po operojmë organizma të kancerizuar që e degraduan deri në kockë drejtësinë. Më…

Publiée par Edi Rama sur Mardi 24 juillet 2018