Shpallje

First Media Network është duke bërë prej kohësh monitorimin dhe duke reaguar përsa i përketë problematikave që ka turizmi në Shqipëri, gjë për të cilën institucionet nuk po denjojnë të veprojnë.

Ditën e djeshme kemi qenë në bregdetin e Durrësit, pranë Kavalishencës së Ministrisë së Mbrojtjes aty ku kanali i shkarkimit të ujërave të zeza ka trembur turistët vendas dhe të huaj.

Në kushte jashtëzakonisht të tmerrshme ndodhet kjo pjesë e bregdetit të Adriatikut.

Sic mund ta shihni dhe nga fotot e bëra prej nesh, vihet re se cfarë mbeturinash përfundojnë në detin e Durrësit, mbetjet e ujërave të zeza të cilat dalin në bregun e detit.

Kanali i prurjeve të këtyre ujërave sjell me vete mbeturina nga më të ndryshimet, duke na ofruar një situatë emergjente, por emergjencë për të cilën askush nuk vepron…

A thua të jetë ky turizmi që duam?

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz