Shpallje

Tragjedia është ulur mëngjesin e sotëm në Athinë.

Zjarret kanë shkaktuar dëme të konsiderueshme në njërëz dhe material.

Mes viktimave të shumta që sa vinë dhe shtohen, mësohet se kanë humbur jetën dhe 5 shqiptarë të djegur në një restorant pranë vijës bregdetare.