Shpallje

Situata e rëndë që ka përfshirë Greqinë dy ditët e fundit ka sjell një rritje të numrit të viktimave dhe të plagosurve si shkak i zjarrit të madh.

Sot numurohen 77 jetë të humbura dhe 187 të plagosur.

Mediat greke flasin për një mobilizim të madh qytetarësh të cilët po ndihmojnë nga forma të ndryshme shpëtimin e njerëzve në kryeqytetin e shtetit grek.