Shpallje

Tragjedia që ndodhi në kryeqytetin grek ka ngritur një sërë debatesh mes njerëzve në rrjetet sociale.

Një pjesë e mirë e populllit shiptar u sensibilizua për këtë ngjarje ku mes tyre dhe ish Miss-i Valbona Selimllari.

Në postimin e saj, komentuesit folën me një gjuhë urejtje dhe gëzimi të shfrenuar në lidhje me ngjarjen tronditëse.  Vet Valbona nuk ka nguruar tu kundërpërgjigjet.

“Vdekja nuk i urohet askujt. Atje ka pasur fëmijë, nëna, baballarë. Mjaft e bëtë pjesë të politikave dhimbjen njerëzore”- ka shkruar Valbona.

PrayforGreece 🙏🏻 😢 😢😢😢😢😢

A post shared by Valbona Selimllari (@valbonaselimllari) on