Shpallje

Gjyqtari Bashkim Dedja i cili u konfirmua në detyrë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dhe kaloi Vettingun tani do të kalojë në një tjetër hallkë. Atij do t’i duhet që të përballet dhe me Komisionin e Posaçëm të Apelimit (KPA)

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit ka paraqitur sot një shkresë ku kërkon që kreu i Gjykatës Kushtetuese duhet të kryer sërish rivlerësimin e tij. Sipas Komisionerit Publik, provat nuk arrinin në nivel të besueshëm.